De Karolingers — Ostend Sea Freeze

De Karolingers — Flying Spartans

by De Karolingers:

Wat een match om ons outdoor seizoen te beginnen! Gisterenavond verzamelde 15 Karolingers om onze eerste match in de nieuwe Belgische competitie te spelen, tegenstander waren de Flying Spartans uit Kortrijk, een ploeg waar we nog nooit tegen gespeeld hadden, maar aan hun resultaten indoor en outdoor te zien, wisten we dat het zeker geen makkelijke match ging worden.

Tot aan de rust hielden beide teams gelijke tred, er werd afwisselend gescoord en pas op het einde van de eerste helft kon Kortrijk een voorsprong nemen van 6-7. De tweede helft begon minder goed voor ons en na enkele punten liep Kortrijk uit van 8-11 naar 11-14, wetende dat de match tot 15 is, wisten we dat het een moeilijke opgave zou worden. Toch toonden we weerbaarheid en kropen we terug tot 14-14, universe point moest beslissen over de winst. Na een steal van Nico, kregen we de schijf in bezit en na een diepe run van Nico kon Arthur hem perfect bedienen, 15-14 voor de Karolingers en een mooie overwinning!

Goeie prestatie om ons outdoorseizoen te beginnen, proficiat Karolingers! Onze spirit kon wel nog iets beter, we mogen ons niet teveel laten meeslepen door het spannende verloop van de match en op een sportieve manier het verschil proberen te maken, maar ook dit is deel van ons leerproces en we blijven daar dan ook aan werken! Bedankt KUFC voor deze toffe match en we zien jullie voor een revanche binnenkort in Kortrijk!

Foto’s te vinden in het album dat reeds op onze pagina staat!

#BUL #dekarolingers #ultimatefrisbee #HUCKCity